Nieuw: jeu-de-boulen bij Het Postkantoor Goes

Nieuw: jeu-de-boulen bij Het Postkantoor Goes

Het Postkantoor aan de Grote Markt in Goes is flink uitgebreid. De twee naastgelegen panden zijn bij de horecazaak van de Amadore groep getrokken. Dankzij uitbreiding en de rigoureuze verbouwing kan je nu bij Het Postkantoor terecht voor eten, drinken, dansen én jeu-de-boulen. Het vernieuwde design is verzorgd door Heineken Interieur Design. Bekijk de foto’s van Het Postkantoor onderaan dit bericht.

Het Postkantoor in Goes

Het Postkantoor is gevestigd in een oud pand aan de Grote Markt. Zoals de naam doet vermoeden, zat hier vroeger het Goese postkantoor. Dankzij de uitbreiding en restyling heeft Het Postkantoor nu een eigentijds design met felle kleuren, vrolijke neon-verlichting (’When nothing goes right, go left’) én hebben ze in het pand twee jeu de boules banen aangelegd. Eén van de eyecatchers van het pand is de geschakelde hexagon aan het plafond. De designtak van Heineken heeft er verlichting, geluid en beplanting in aangebracht. Planten zie je overigens niet alleen aan het plafond, maar ook langs de muren van het pand terugkomen.

Indoorbarbecuetafels

Het Postkantoor staat bekend om het barbecueën. Op de indoorbarbecuetafels bereid je zelf je vlees of vis. Naast barbecueën is er in dit restaurant ook een menukaart met een Italiaans tintje met ruime keuze uit pizza’s, pasta’s, salades en soepen.

Ontwerp interieur: Heineken Interieur Design / Ferry Tabeling
Ontwerp verlichting : Palidos
Ontwerp streetart : Jeroen van der Knaap
Uitvoering interieur : Inris

Artikel delen