Stoer mannelijk en vrolijk vrouwelijk: Miss Jones in Voorburg

Miss Jones Voorburg

Stoer mannelijk en vrolijk vrouwelijk: Miss Jones in Voorburg

In Voorburg huist all day-concept Miss Jones. Eigenaar is Rein Rambaldo, die ook designbureau De Horeca Fabriek runt en bedenker is van het concept Mama Kelly. Hij wilde in Miss Jones een mix van stoer mannelijk en vrolijk vrouwelijk neerzetten en omschrijft het design als ‘eclectic fashionable’. Bekijk onderaan dit bericht foto's van het interieur van Miss Jones.
Foto’s: Pascale van Reijn
Design: De Horeca Fabriek
Meubilair: o.a. Satelliet

Eclectic Fasionable

“Het restaurant is ontworpen als een van die typische venues waar je niet precies de vinger op kan leggen. De verschillende ruimtes lopen in elkaar over, waardoor de gast telkens iets nieuws ontdekt”, vertelt Rambaldo. Hij weet als geen ander wat werkt als het gaat om restaurant design. Het concept van MaMa Kelly komt uit zijn koker. Het Instagram-waardige design van de zaken in Den Haag en Amsterdam zorgde voor veel reserveringen én bekendheid op sociale media.

Bij Miss Jones is een verzameling van stijlen terug te zien. Alle stylen bij elkaar omschrijft Rambaldo als “Fashionable Eclectisch”. Naast veel eigen designs zijn er in Miss Jones ook meubels te vinden van ontwerper Tom Dixon en stoelen van Artifort.

'Op het menu staat gerechten van over de hele wereld'

Culinaire wereldreis

Op het menu van het restaurant staan gerechten van over de hele wereld: van de ‘crispy rice beef truffle’ tot ‘popcorn shrimps. Voor liefhebbers is er een vleeskar die aan tafel komt. Het gekozen stuk wordt op de Josper bereid. Ook voor de vegetariërs staan er verschillende gerechten op de kaart. De shared-gerechten van Miss Jones worden zo gemaakt dat de gast ze kunt delen met zijn of haar tafelgenoten.

Miss Jones Voorburg Miss Jones Voorburg
Miss Jones Voorburg Miss Jones Voorburg
Artikel delen