Villa Bodelaeke in Giethoorn is het nieuwe restaurant van Thijs de Lange en Stefan Hoekstra

Villa Bodelaeke in Giethoorn

Villa Bodelaeke in Giethoorn is het nieuwe restaurant van Thijs de Lange en Stefan Hoekstra

Giethoorn is een restaurant rijker geworden. Thijs de Lange en Stefan Hoekstra, de eigenaren van restaurant Villa Kalkhoven in Meppel, hebben op 1 mei Villa Bodelaeke geopend. Villa Bodelaeke huist bij het Waterresort Bodelaeke in Giethoorn. Bekijk foto's van het nieuwe restaurant onderaan dit bericht. 

De ondernemers zijn horecaondernemers uit Meppel. Hier zijn zij bijna vier jaar geleden gestart met het succesvolle restaurant Villa Kalkoven. Nu voegen ze Villa Bodelaeke toe aan hun portfolio. "Villa Bodelaeke is een bijzonder mooi restaurant en een perfecte aanvulling op onze locatie in Meppel," aldus Stefan Hoekstra. "De aanmeerhaven voor het terras, met de open vaarverbinding richting het Beulakerwijde, geeft een prachtig decor."

Tekst gaat verder onder de foto

Villa Bodelaeke in Giethoorn_1
Ondernemers Stefan Hoekstra en Thijs de Lange

Lokaal en duurzaam

Beide horecaconcepten werken vanuit een zelfde visie, waarbij lokale en duurzame producten centraal staan. Herkenbare gerechten worden met een speciale touch geserveerd.

"Wij geloven in een toegankelijk en laagdrempelig restaurant met hoge kwaliteit in het eten en de service." Thijs zegt hierover dat beide Villa concepten vanuit een zelfde manier van koken werken, maar met beide verschillende menukaarten." Op de menukaart van Villa Bodelaeke staan gerechten als bouillabaisse van rivierkreeft en garnalen, gepofte aardpeer met chimmichurri en knolselderij en gerookte ganzenborst met cremeux van rood fruit en bitterbal van gans.

Villa Bodelaeke in Giethoorn_2 Villa Bodelaeke in Giethoorn_3
 
Villa Bodelaeke in Giethoorn_6 Villa Bodelaeke in Giethoorn_5
Artikel delen