Independent Hotel Show: ontdek de ontwikkelingen op hotelgebied

Independent Hotel Show: ontdek de ontwikkelingen op hotelgebied

Je gasten ontvangen met een persoonlijk hologram in de lobby, recycable badslippers van gebruikte PET-flessen, bacteriedodend designbehang of een compleet work-out station in de vorm van een interactieve spiegel voor op de hotelkamer? Tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam op 16 & 17 maart 2022 worden hoteliers op de hoogte gebracht van de laatste horecatrends.

Independent Hotel Show 2022

Twee dagen lang presenteert een zorgvuldig geselecteerde groep van 200 leveranciers de nieuwste hotelproducten en -diensten. De Independent Hotel Show is erop gericht om de hotelier te inspireren en te informeren hoe hij zijn bedrijf én de gastbeleving kan optimaliseren. De ‘boetiek-beurs’ richt zich voornamelijk op de eigenaren en het management van onafhankelijke en luxehotels, maar ook de ‘independent thinking’ hotelier van grotere hotelbedrijven is van harte welkom. Onder meer in The Concept Lab krijgen zij een voorproefje van de toekomst voor de hotellerie. Ook worden er trendtours gegeven die de belangrijkste ontwikkelingen uitlichten en is er een programma met 25 seminars. Tijdens de lezingen worden de uiteenlopende, actuele thema’s binnen de hotellerie behandeld.

[Tekst loopt door onder de afbeelding]

Vanaf nu is het mogelijk tickets te bemachtigen via www.independenthotelshow.nl

Vooruitkijken

Mieke Berkers van de Independent Hotel Show: 'Na een moeilijke periode, zien we dat hoteliers weer vooruit willen kijken en meer dan ooit de behoefte hebben om geïnspireerd te worden. Zij willen weten hoe ze hun business moeten runnen in snel veranderende wereld. We hebben afgelopen jaar goed geluisterd waar zij precies behoefte aan hebben en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen met een mooie lijst van bedrijven en sprekers. Er is veel aandacht voor thema’s als het werven, behouden en trainen van personeel, de mental health van werknemers en we proberen een beeld te schetsen van hoe de reiswereld er komende jaren uit gaat zien. En specialisten vertellen hoe je je kunt onderscheiden van je concurrentie, wat de gast van de toekomst verwacht en hoe je je merk online kunt beschermen.’

Design

‘Behalve informatie geven en inspireren is er veel ruimte voor netwerken. Na al die maanden vinden hoteliers het ook erg fijn om weer eens vakgenoten te ontmoeten. We hebben hiervoor verschillende plekken gecreëerd, waar hoteliers elkaar in alle rust en veiligheid kunnen ontmoeten.’ Dit kan onder meer bij de Social Business Space tot het door WeWantMore ontworpen Do Not Disturb Café en The Suite & The Lobby die zijn ontworpen door interior-designer Roelfien Vos. Mieke Berkers: ‘We zien dat gasten design steeds belangrijker vinden. Daarom laten we tijdens de Independent Hotel Show ook zien wat er gebeurt op design-gebied.’

Independent Hotel Show

De Independent Hotel Show Amsterdam vindt voor de tweede keer plaats in RAI Amsterdam. Het evenement, dat al sinds 2012 in Londen wordt georganiseerd, richt zich op de onafhankelijke hotelier. Tijdens het evenement worden de op dat moment geldende corona-maatregelen in acht genomen. Kun je niet wachten om de laatste hoteltrends te spotten? Een voorproefje van de belangrijkste hoteltrends die tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam worden getoond is hieronder te bekijken.

 

Vanaf nu is het mogelijk tickets te bemachtigen via www.independenthotelshow.nl

 

 

 

Artikel delen