De Kop van Oost opent nieuw terras

De Kop van Oost opent nieuw terras

De Kop van Oost opent nieuw terras met panoramisch uitzicht aan de waterzijde. 

De Kop van Oost opende dinsdag 4 juni 2019 officieel haar nieuwe terras. Amsterdam is een prachtige zomerspot rijker. Op een unieke plek aan het water met een panoramisch uitzicht waar de zon de hele dag schijnt en onder gaat in het water. Een bijzondere locatie waar het heerlijk vertoeven is voor lunch, borrel en diner.

Nieuw menu
Er is ook een nieuwe menukaart. Er staan klassiekers uit de Franse keuken op met internationaal invloeden en een eigen zomerse twist. Er is veel aandacht voor goed en lekker eten, het borrelmoment en cocktails. Ook wordt bij ieder gerecht een wijnsuggestie gegeven. Chef-kok Nick Holter: “De gerechten van De Kop van Oost zijn verrassend en voor een breed publiek toegankelijk. Dat wil zeggen dat fijnproevers hun hart kunnen ophalen, maar dat iemand die spontaan uit eten wil ook volop keuze heeft. De basis van de gerechten is de klassieke Franse keuken met internationaal invloeden en een eigen twist. Deze signatuur maakt de gerechten spannend waardoor je keer op keer terug wilt komen.” De Kop van Oost biedt de mogelijkheid om te reserveren voor diner op het terras. En mocht het weer iets minder mooi zijn, dan zorgt de serre met openslaande deuren toch voor een terrasbeleving.

Top tien terraspunten
1. Zonovergoten terras gedurende de hele dag
2. Panoramisch uitzicht met high lights van Amsterdam
3. Gelegen aan de waterzijde
4. Nabije aanmeermogelijkheid voor boot en samenwerking met Rederij Friendship
5. Smaakvol terras ontworpen door De Horeca Fabriek met diverse zitjes
6. Breed assortiment drankjes, van verfrissende biertjes, mooie wijnen, cocktails en een signature Sangria
7. Legendarische borrelplanken met Amsterdamse en Mediterrane invulling
8. Klassiekers met eigen twist op het menu tegen toegankelijk prijzen
9. Reserveermogelijkheid op terras
10. Bij minder mooi weer biedt serre toch een terrasbeleving

Over De Kop van Oost
De Kop van Oost is een transparante, lichte zaak met een prominente bar met love seats, een aangebouwde serre en een groot zonovergoten terras aan het water. Het indrukwekkende interieurontwerp kwam in samenwerking met designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek tot stand. Een plek in Amsterdam Oost waar je de hele dag en avond terecht kan. Voor een goede kop koffie, lunch, borrel en diner. Het is tevens een plek die zich uitstekend leent als smaakvolle locatie voor een zakelijke afspraak met een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid. De Kop van Oost staat voor simpelweg genieten met een gouden randje. Dat wordt weerspiegeld in de ambiance, de service, het terras en in het eten en drinken. De zaak wordt geleid door de drie ondernemers: Eshwin Boetting, Pieter Bas den Burger en chef-kok Nick Holter, en mede-initiators Boudewijn Siliakus en Tjebbel Maris. Een jong team met leuke initiatieven en ambitieuze plannen.

Artikel delen