[Nieuw] Even voorstellen: Zilt aan Zee

[Nieuw] Even voorstellen: Zilt aan Zee

In een nieuw feuilleton van Entree dat we exclusief op onze website plaatsen volgen we gedurende de zomer van 2019 de gebeurtenissen Zilt aan Zee in Velsen. In de afgelopen 10 jaar heeft Zilt aan Zee op het Ijmuiderstrand zich weten te ontwikkelen van een strandtent naar een strandrestaurant.

In Zilt aan Zee komen veel mensen na het werk nog even uitwaaien. En ze genieten er volop van de signature gerechten zoals de Zilt aan Zee salade en de brioche bol met pulled chicken. Alle sausen, dressings en soepen zijn authentiek en gemaakt met streekproducten. Het restaurant staat bekend om de dip bij het oerbrood maar het receptuur daarvan… Dat blijft het geheim van de chef! De eigenaar zelf, Fred van Beusekom, is regelmatig op het water te vinden om de catch of the day, de zeebaars en kabeljauw te vangen.

Meet & greet
Anneke van Egmond, bedrijfsleider, houdt ons de komende tijd op de hoogte van het wel en wee van het restaurant: ‘’Wij zijn nu alweer mega druk met die onverwachtse mooie dagen, onze aanbouw zodat wij ook meer kunnen inspringen op de zakelijke markt met Meeting aan Zee en… onze Meet & Greet 2019. De Meet & Greet wordt al bijna sinds het bestaan georganiseerd en dit is voor ons dé manier om personeel te werven.’’ Op deze manier komt iedereen die zich heeft aangemeld op dezelfde avond waar wij alle informatie over werken bij Zilt aan Zee presenteren. Van Egmond: ‘’Dit werkt voor ons heel erg goed. Je betrekt gelijk een breed publiek erbij doordat wij niet alleen via social media ons zelf profileren maar ook bij alle middelbare scholen en de plaatselijke bakkerij.’’
En welke toppers zich hebben aangemeld, en hoe het hen vergaat de komende zomer? Dat leest u de volgende keer!

Zilt aan Zee in cijfers
Gemiddeld in de zomer wordt er per dag 400 -600 x diner geserveerd, buiten de BBQ-arrangementen om
Terras heeft een capaciteit 300 plekken sitdown  + 100 plekken strand
Restaurant binnen 120 plekken sitdown
Zaal Beach Huis is geschikt voor 120 personen
Het zomerteam bestaat uit 30 – 40 ambulante en 15 vaste medewerkers voor de keuken en bediening

Komende zomer kijken we geregeld binnen bij Zilt aan Zee om te zien hoe het gaat. Wordt het een warme, drukke zomer zoals vorig jaar of gooit regen roet in het eten... We gaan het mee maken! 

 

Artikel delen