Benedict: het nieuwste hotel in Noordwijk aan Zee

Benedict: het nieuwste hotel in Noordwijk aan Zee

Verstopt tussen de bossen, vlakbij de kust van Noordwijk, ligt Benedict Noordwijk. Het hotel bestaat uit twee villa’s uit 1904 die onlangs zijn gerestaureerd. Het boetiekhotel opende haar deuren op 1 juli 2021. Bekijk meer foto's onder dit bericht.

hotel benedict

Benedict

Benedict bestaat nu uit 24 appartementen, variërend van studio’s tot driekamerappartementen. Paul Linse nam het design voor zijn rekening. Hij zegt: “De ingetogen luxe en sereniteit stralen rust en contemplatie uit. Het intieme huiselijke karakter wordt benadrukt door de vele onverwachtheden in de verscheidenheid aan kamers. Verder dringen de stille tinten en tijdloze meubels zich niet op en laten die ruimte voor waar het hier echt om gaat: het genieten van deze bijzondere hide away.”

Handgemaakte meubels

Elk appartement heeft een eigen inrichting met handgemaakte meubels, een kleine keuken en een badkamer met regendouche of ligbad. Daarnaast vind je er diverse kunstobjecten: van abstracte schilderijen tot bijzondere fotografie. Alle appartementen kunnen verwarmd en gekoeld worden door middel van een duurzame klimaatinstallatie met warmtepompen en zonnepanelen. In het hotel is ook  Benedict’s Cabinet Shop, waar gasten amenities voor thuis kunnen kopen.

Op de hoogte blijven van al de trends in de horeca? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Artikel delen