Binnenkort: Mooie Boules in Delft

Binnenkort: Mooie Boules in Delft

Eind november/begin december opent Mooie Boules, de horecazaak met jeu de boules banen, haar deuren in Delft aan de Professor Schermerhornstraat 4. 

Al eerder kon je op Entreemag.nl lezen dat steeds meer ondernemers het kind in volwassen horecagasten naar boven halen. Bijvoorbeeld met jeu de boules-banen als volwaardig horecaconcept van Mooie Boules in Amsterdam en Rotterdam. Terug naar het verleden lijkt een thema te zijn dat komende tijd gaat doorontwikkelen. Mét succes: Mooie Boules breidt de komende tijd uit naar meerdere steden, waaronder Delft.

Veel vermaak
Bij Mooie Boules wanen gasten zich op een overdekt Frans dorpsplein, inclusief grind boules banen. Daarnaast is er een houten tribune maar zijn er ook kleine huiskamers met eigen biertap. Voor andere ‘’activiteiten’’ is er een karaoke room of een tafeltennistafel. Bij de nieuwe vestiging zullen bieren van de Delftse Brouwerij te verkrijgen zijn en gerechten ontwikkeld door chef Ron Blaauw en Michiel van der Eerde van BAUT.

Nominatie Entree Awards
Mooie Boules is genomineerd voor de Entree Awards 2019 in de categorie ‘Best Hospitality Concept’.  Naast Amsterdam, Rotterdam en Delft hoopt de organisatie op korte termijn ook locaties te openen in Eindhoven, Breda, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen en meer.

Artikel delen