De Beren Roosendaal 2.0

De Beren Roosendaal 2.0

Na drie weken flink verbouwen, maakt Beren eetcafé Roosendaal zich klaar voor de heropening als restaurant De Beren Roosendaal. Het pand is één van de laatste ‘oude Berencafés’ die in de nieuwe huisstijl van de horecaketen De Beren is omgetoverd.

Franchiseondernemers Hans Tieleman en Marieke Manssen – tevens eigenaren van restaurant De Beren Tilburg – runnen sinds 7 jaar het filiaal in Roosendaal. Om de heropening op gepaste wijze te vieren, krijgen gasten de hele maand oktober het tweede lunchgerecht gratis. Tieleman: “We zijn trots dat we het eetcafé om mogen toveren tot modern én sfeervol restaurant en daarom trakteren we onze gasten! Ondanks dat we een nieuwe uitstraling hebben, kunnen gasten gewoon blijven genieten van royale gerechten die ze van ons gewend zijn.”

Een vernieuwde menukaart
Gasten kunnen niet alleen rekenen op vernieuwing in het restaurant, maar ook op een vernieuwde menukaart. De kaart vult zich naast de klassiekers als spareribs en saté met gerechten zoals entrecote en tournedos. Het vlees komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en wordt bereid op een speciale houtskoolgrill die de pure smaken van het vlees naar boven halen. Voor de vegetariërs zijn er de vegetarische varianten van de klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger.

De Beren
Het horecaconcept De Beren staat bekend om de royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgebreid tot bezorgrestaurant door heel Nederland. De horecaketen gaat alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl en dit jaar nog vier nieuwe vestigingen openen, waaronder in Breda..

Artikel delen