De Rozario gaat verhuizen

De Rozario gaat verhuizen

Jermain de Rozario kondigt verhuizing sterrenrestaurant De Rozario Helmond aan.

Chef Jermain de Rozario verhuist zijn sterrenrestaurant De Rozario per maart 2020 naar een andere locatie binnen Helmond. Het restaurant verhuist van de Steenweg naar de monumentale Villa Prinzen aan de Markt in Helmond, waar op dit moment nog restaurant Se7en gevestigd is. De nieuwe locatie biedt de 35-jarige ondernemer meer groeimogelijkheden.

Groeimogelijkheden

Na straks 4 jaar aan de Steenweg gevestigd te zijn, verhuist chef-eigenaar Jermain de Rozario zijn gelijknamige restaurant naar de 18e eeuwse Villa Prinzen aan de Markt 213 in Helmond, waarop dit moment restaurant Se7en nog is gevestigd.
Jermain de Rozario: “Het pand aan de Markt geeft me de mogelijkheid om verder door te groeien. De restaurantruimte en de keuken zijn groter, er is een terras, een binnentuin en er zijn parkeermogelijkheden voor de deur. Op de bovenverdieping is ruimte voor private dining en andere activiteiten.
Het huidige team verhuist mee en wordt uitgebreid. Met een grotere keukenbrigade wil ik verder gaan bouwen op gastronomisch gebied en mijn Aziatische keuken verder doortrekken. Ook service en beleving krijgen op de nieuwe locatie meer verdieping. Na een kleine opfrisbeurt zullen we in maart 2020 de deuren openen aan de Markt.”

Menu met het beste van 4 jaar De Rozario

In januari en februari 2020 wordt het tijdperk aan de Steenweg afgesloten met een menu waarin de beste gerechten van 4 jaar De Rozario. De precieze openingsdatum wordt de komende maanden bekendgemaakt, onder meer via social media.

Jermain De Rozario

Jermain de Rozario startte zijn horecacarrière als gastheer. Bij restaurant ’t Parlement verwisselde hij de voorkant voor de keuken en klom hij op van leerling tot chef, om vervolgens van 2013 tot 2016 als chef de partie te gaan werken bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. In mei 2016 opende hij zijn eigen restaurant De Rozario in Helmond, dat eind 2018 werd bekroond met een Michelinster. In 2014 werd hij Variatiechef van het Jaar en in 2017 werd hij door JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Restaurant De Rozario is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland, de vereniging van jonge restaurateurs in het topsegment.

Artikel delen