[Geopend] The Cloud Club in Eindhoven

Tags: hotel

[Geopend] The Cloud Club in Eindhoven

Op Eindhoven Airport begint de vakantie in The Cloud Club.

The Cloud Club staat voor plezier, tijd om even alles te vergeten. Op deze vibes wordt ingespeeld met het interieur en de merkidentiteit. Bedenker: Creneau, dat ook mede-verantwoordelijk is voor de nieuwe identiteit van Carlton Hotel Collections De HUP. Opdrachtgever: Vermaat. 

Macro niveau
The Cloud Club ligt aan de airside. Dit wil zeggen dat u eerst door de security check, paspoortcontrole, luggage check-in, enz. moet gaan voor uThe Cloud Club bereikt. Dit is in het hoofd van heel veel mensen iets stressvol. Pas als dit allemaal achter de rug is zullen mensen het gevoel hebben dat ze op reis vertrekken. En dat is nu net waar met The Cloud Club op in wordt gespeeld.  Alle zorgen liggen achter u, nu volgt het prettige deel van de reis.

Micro niveau
Er is heel wat research gedaan naar de best mogelijke layout van The Cloud Club. Uiteindelijk is Creneau erin geslaagd om alles zo te positioneren dat de reiziger niet voorbij The Cloud Club kunt zonder geconfronteerd te worden met al het lekkers dat er wordt verkocht. Pleasure is in the detail. Enkele custom made features die u in The Cloud Club terugvindt: zin om nieuwe mensen te ontmoeten in plaats van op de smartphone te tokkelen? Zet die lamp aan! De Join My Cloud lamp aan de zithoeken geeft aan dat u het wel ziet zitten dat iemand uw ‘cloud’ joint. Want mensen die reizen, hebben altijd wel een verhaal te vertellen.

Because we will think about it!
Uit onderzoek bleek dat reizigers moeilijk tot rust komen in de luchthaven omdat ze continu het gevoel hebben dat ze op hun horlog moeten kijken om hun vlucht niet te missen. Om reizigers die The Cloud Club passeren te ontstressen, zijn de zitzones uitgerust met een aftelwekker die u persoonlijk kunt instellen. Zo zit je niet constant op je horloge te kijken maar kun je genieten van al het lekkers bij The Cloud Club.  Zetels zien eruit als koffers met kofferbanden eromheen, trays worden gepresenteerd op custom made trolleys en ook de signage is vastgesnoerd als bagage. 

Artikel delen