Inntel Hotels Utrecht Centre geopend

Inntel Hotels Utrecht Centre geopend

Op donderdag 4 april is Inntel Hotels Utrecht Centre, op virtuele wijze, officieel geopend door burgemeester Jan van Zanen. Het was een feestelijke gebeurtenis waarbij het hotelconcept “connections’ niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar was.

Met de opening van het 4* sterren hotel midden in de stad Utrecht is een wens van Inntel Hotels in vervulling gegaan. Het 6e hotel van deze Nederlandse hotelgroep staat op een strategisch punt in de stad. Henk Hölscher, General Manager, “We zijn door burgemeester en wethouders met open armen in Utrecht ontvangen. De zakelijke markt maar ook steeds meer toeristen weten deze historische stad te vinden. De vraag naar meer hotelkamers en een goede locatie om te vergaderen is groot.
Ik ben dan ook zeer trots dat wij als Inntel Hotels daarin kunnen voorzien door met ons hotel 162 kamers en 300 m2 vergadercapaciteit aan het aanbod toe te voegen.”

Ontspanning
Bijzonder fraai is het uitzicht vanuit de Spa Dôme op de 11e verdieping. Inntel Hotels is er in geslaagd om in de urban hub een plek te realiseren waar gasten optimaal kunnen ontspannen en genieten.
Vanuit het zwembad, sauna en fitness is er een fenomenaal uitzicht over de stad.

Verbinding
Utrecht is een creatieve en dynamische stad met veel historie. De ligging van het hotel is uniek te noemen door de verbinding met het Centraal Station, Hoog Catharijne en het uitzicht op de Dom. Het interieur is ontworpen op de vele verbindingen, de monumenten, oude gewelven, de iconen van de stad en het lijnenspel naar de wegen, paden en kanalen vloeien terug in het unieke design. 

Artikel delen