Naylor opent one table-restaurant Naylor's

Naylor opent one table-restaurant Naylor's

Michelin-chef Chris Naylor van Vermeer Amsterdam opent deze week een nieuw concept: Naylor's. Het is een exclusief één-tafelrestaurant, midden in de keuken van Vermeer.

Naylor's is gesitueerd op de plek waar voorheen de chef's table stond. Door de gedeeltelijk transparante wanden kunnen gasten volgen wat er in de keuken gebeurt, maar zitten ze toch in een intieme setting.

Intieme setting
In Naylor's serveert Chris robuuste gerechten met pure smaken, in de stijl van Vermeer, maar het concept staat verder los van het restaurant. Chris Naylor: 'Ik zie het als mijn eigen laboratorium. Naast Vermeer-klassiekers experimenteer ik hier namelijk met nieuwe gerechten. Mensen zijn bovendien echt te gast bij mij, alsof ze bij mij thuis zijn. Het is een persoonlijke beleving die ze krijgen, een ervaring die heel anders is dan bij Vermeer. Hier zit je midden in de keuken en geef ik zelf uitleg over de gerechten. Het restaurant is alleen open als ik zelf aanwezig ben.' 

Op uitnodiging
Naylor's kan alleen geboekt worden door gasten van Vermeer, op persoonlijke uitnodiging van Chris Naylor. Ook kunnen mensen hem persoonlijk bellen voor een reserveringsverzoek. Afgelopen weken heeft het restaurant testgedraaid. Naylor's is vanaf medio februari 3 avonden per week geopend en in het restaurant kunnen maximaal 6 personen dineren. De couvert-prijs is 250 euro per persoon (exclusief dranken), waarbij het vervoer van en naar huis is inbegrepen. Dit geldt alleen voor in Nederland verblijvende gasten. 

Zie hier  de brigade aan het werk 

 

Artikel delen