Pop-upresto ROOST aan de Singel weer open

Pop-upresto ROOST aan de Singel weer open

Komend paasweekend opent pop-uprestaurant ROOST aan de Singel in Utrecht weer de deuren voor een nieuw seizoen. Het restaurant opende vorig jaar april en is gevestigd midden in de stad met uitzicht over de nieuwe singel.

ROOST opent aanstaand weekend weer de deuren. Bij ROOST aan de Singel worden alle gerechten bereidt op een braai, een Zuid-Afrikaanse barbecue. Dit is een vak apart en daarom heeft ROOST hier specialisten voor aangetrokken; Vuurproeven. Waar zij normaliter burgers flippen vanuit hun foodtruck op festivals, staan ze dit seizoen achter de braai bij ROOST.   

Buitenkeuken
"Samen met Vuurproeven gaan we barbecueën naar een hoger niveau tillen en comfortfood bereiden vanuit onze buitenkeuken", vertelt eigenaar Sidney Rubens. Bij ROOST kunnen gasten de hele dag terecht voor lunch, borrel en diner.  Ook bij minder mooi weer kunnen gasten terecht bij ROOST aan de Singel, want sinds dit jaar hebben ze ook een verwarmd terras zodat men ook op minder zonnige dagen kan genieten van de plek in Park Paardenveld.  

Artikel delen