[Preview] Chef's! Food & Drink in Ijmuiden

[Preview] Chef's! Food & Drink in Ijmuiden

In april 2020 zal Chef’s! Food & Drinks een nieuwe vestiging openen in IJmuiden.

Het eigen restaurant concept Chef's! Food & Drinks van Apollo Hotels werd eerder dit jaar vernieuwd om zodoende gasten letterlijk een kijkje in de keuken te geven. Naast de vestigingen in Papendrecht en Groningen zal de formule nu uitbreiden naar Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Open keuken, geen geheimen

Creatief, toegankelijk, prikkelend voor alle zintuigen en een ongekende passie voor eten en drinken. Enkele kenmerken van een echte chef die aan de basis stonden tijdens de ontwikkeling van Chef’s! Food & Drinks. Sinds begin dit jaar heeft het restaurant concept een nieuwe richting gekregen, onder het motto: Open Kitchen, No Secrets. Een restaurant waar keukengeheimen niet bestaan en iedere medewerker een chef is. De eerste locatie werd in Papendrecht geïntroduceerd in 2012 en 3 jaar later uitgebreid met een vestiging in Groningen. De beleving staat centraal. Alle medewerkers lopen in koksbuizen en zijn onderdeel van de keukenbrigade. Er wordt letterlijk een kijkje in de keuken gegeven en alle gerechten worden door de chef geserveerd en zelf aan tafel afgemaakt. 

Coming soon

De opening van Chef’s! Food & Drinks in IJmuiden is onderdeel van een verbouwing van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Naast het restaurant wordt ook de gehele begane grond in de renovatieplannen meegenomen. Zo zal de lobby een metamorfose krijgen, wordt er een losstaande receptiedesk gerealiseerd en een extra loungegedeelte toegevoegd. De entree van het hotel zal omgetoverd worden tot een grote open ruimte met doorkijk naar restaurant Chef’s. Gasten kunnen plaatsnemen aan de Chef’s Table, waar recepten worden gedeeld en Live Cooking plaatsvindt. Ook wordt er een groot terras gerealiseerd, waar zowel hotelgasten als lokale gasten kunnen genieten van het uitzicht over de Marina. Chef’s! Food & Drinks IJmuiden zal per 1 april geopend worden.  

 

Artikel delen