Ron Blaauw met Gastrobar Indonesia in Laren

Ron Blaauw met Gastrobar Indonesia in Laren

Het Gooi en omstreden hoeft binnenkort niet meer naar Amsterdam of Oudekerk aan de Amstel te reizen om bij Ron Blaauw te eten. De chef-kok en ondernemer opent in maart/april 2020 namelijk Ron Gastrobar Indonesia in Laren.

De nieuwe vestiging van Ron Blaauw's Ron Gastrobar Indonesia komt in De Coeswaerde te Laren, dat dit jaar nog gewoon geopend zal blijven. Vanaf januari zal er een verbouwin plaats vinden waarna de zaak hopelijk in het voorjaar zal open gaan. Het zal een kopie worden van de originele Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel.

Samenwerkingen
Vorige maand werd bekend gemaakt dat Blaauw gerechten gaat ontwikkelen bij Mooie Boules in Delft, dat eind deze maand of begin volgende maand opent. Ook is Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam genomineerd voor Best Restyling van de Entree Awards. Maar Blaauw heeft daarnaast niet stil gezeten en opent begin volgend jaar de derde Ron Gastrobar Indonesia. De anderen zijn te vinden in Oudekerk aan de Amstel en Amsterdam. In Laren is er plaats voor 90 couvert.

 

Artikel delen