Rooftop event Groovy Tables bij Daalder

Rooftop event Groovy Tables bij Daalder

Restaurant Daalder organiseert deze zomermaanden in samenwerking met event company de Artiestenweer het unieke rooftop event Groovy Tables bij Hoogtij in Amsterdam-Noord.

De jonge honden van Restaurant Daalder mogen, na het succes van vorig jaar, weer even de wilde haren in de wind laten wapperen bij Hoogtij in Amsterdam Noord. Op het mooiste terras van Amsterdam koken ze  -letterlijk en figuurlijk- op grote hoogte een prachtig 6-gangendiner. Dit moois wordt geserveerd onder het genot van het mooiste uitzicht van Amsterdam en onder toeziend oog van chef Dennis Huwaë van Restaurant Daalder.

Dineren op hoog niveau
Groovy Tables betekent weliswaar dineren op hoog niveau, maar de sfeer is er vrolijk en ongedwongen. Ver weg van de overvolle terrassen in de Amsterdamse binnenstad, straalt deze plek nog authentieke Amsterdamse vrijheid, blijheid uit. En als kers op de taart, wordt er tot in de late uurtjes, onder de blote sterrenhemel nog een drankje of wat genuttigd en gedanst op live muziek en zwoele DJ beats. De ervaring leert: Na het diner blijft het nog lang onrustig bij Hoogtij in Amsterdam-Noord. Daalders sommelier Tim Grashuis tekende voor de wine pairings, maar de maand juli staat bij Groovy Tables geheel en al in het teken van de cocktails van mede-organisator en partner Gin Mare. Huwaë stelde speciaal voor Gin Mare voor de maand juli een Mediterraan menu samen, waarbij Gin Mare garant stond voor de cocktail pairings.

Artikel delen