Sjoelen op hoogte bij Floor17

Tags: hotel

Sjoelen op hoogte bij Floor17

Bij Floor17, op 85 meter hoogte, kan er XL gesjoeld worden, mét adembenemend uitzicht over heel Amsterdam.

Leonardo Hotel Rembrandtpark, dat tot voor kort nog Ramada Apollo Hotel heette, introduceert XL Rooftopsjoelen op het dakterras van Floor17 waar vorig jaar nog het Winter Curling plaatsvond. 

Leonardo meets Rembrandt
Met het thema van dit jaar 'Leonardo meets Rembrandt' wordt er gespeeld met zowel de rebranding als met de ligging van het hotel pal naast het Rembrandtpark. De befaamde werken van Da Vinci zijn met een creatieve twist terug te vinden op de XL sjoelbakken. Floor17 haalt de sjoelstenen uit het vet om deze winter op verschillende XL sjoelbakken te oefenen en kampioenschappen te houden. Met hun vernieuwde versie van dit Oud Hollandse-spel wil Leonardo Hotel Rembrandtpark het sjoelen deze winter weer op de kaart zetten. 

Openingstijden en prijzen 
De XL Rooftopsjoel-parcours zijn doordeweeks van 12:00 tot 17:00 en in het weekend van 12:00 tot 22:00 geopend. Tijdens de competitieweekenden op 18/19 en 25/26 januari tussen 14:00 en 17:00 kan men deelnemen aan de kampioenschappen XL Rooftopsjoelen. Inschrijven hiervoor kan via sjoelen@floor17.nl met vermelding van: naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers. 

 

 

Artikel delen