Veel Dutch Design in hotelkamers Kapellerput

Tags: hotel

Veel Dutch Design in hotelkamers Kapellerput

Hotel Kapellerput in Heeze heeft de eerste maanden van dit jaar hard gewerkt aan het op een duurzame wijze volledig renoveren van 31 hotelkamers. Kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van hoogwaardig isolatieglas, verlichting is led en verwarming en koeling van de kamers wordt voortaan gestuurd door milieuvriendelijke luchtwarmtepompen.

Opvallend aan de restyling van de hotelkamers van Kapellerput is de samenwerking met ontwerpers uit de Brabantse designregio. Zo is de achterwand van het bed handgemaakt en ontworpen door de Eindhovense designer Lotty Lindeman van Ontwerpstudio Scheublin & Lindeman. De Bent table en lounge stoelen zijn van Tristan Fencken en de bedlampen Tonone Bolt van ontwerper Anton de Groof, beide uit Den Bosch. Ook is er gekozen voor een half open badkamer met een design wastafelmeubel van Cielo, in diverse kleuren, als blikvanger in de kamers. Het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed blijft onveranderd mooi.

Kapellerput 
Kapellerput beschikt over 97 hotelkamers en 20 vergaderzalen. Kenmerkend zijn de ligging midden in de natuur en de unieke concepten voor meetings zoals boomhut ‘KABAN’, innovatieve werkruimte ‘#DeVernieuwing’, de in retrostijl uitgevoerde studio ‘HET HUIS VAN’ en het in de bossen gesitueerde Zweedse concept Skogsfloating. 

Hieronder verschillende foto's van het resultaat. 

Artikel delen