Vorkje prikken bij Rico Verhoeven

Vorkje prikken bij Rico Verhoeven

Nieuw restaurant in Eindhoven: Mood Streetfood van Eveline Wu (op de foto) in samenwerking met kickbokser Rico Verhoeven. 

Eindhoven is een nieuwe street food-formule rijker. Moos Streetfood is het nieuwe restaurant van onderneemster Eveline Wu. Ze is inmiddels eigenaresse van drie restaurants in Eindhoven en één in Rotterdam. En nu werkt ze dus samen met Rico Verhoeven. 

Simpel en gezond Aziatisch eten

Voor Rico Verhoeven is de stap naar een eigen horecaformule logisch, zo staat te lezen op ED.nl. ''Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later. Ik wil niet in een zwart gat vallen na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik wil mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen”, vertelt hij. ''Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in één van haar restaurants in Eindhoven was ik oprecht verrast over de kwaliteit en haar ideeën.”  Eveline Wu in hetzelfde artikel over de samenwerking met Rico Verhoeven: ''Hij is een topfitte sporter en tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft heel wat kunnen zien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen. Simpel en gezond Aziatisch eten.”Het restaurant aan de Nieuwe Emmasingel in het centrum van Eindhoven krijgt 150 zitplaatsen en een afhaal-gedeelte met maaltijden voor thuis. Het wordt een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs. 

Over Eveline Wu

Ondernemer en chef Eveline Wu is geboren in China en opende in 1999 het eerste wok-restaurant in Nederland. Later volgden diverse restaurants binnen en buiten Eindhoven. Tijdens de World Championship Chinese Cuisine in 2016 won zij een gouden medaille met haar dessert en in november 2017 werd ze uitgeroepen tot Etnisch Zakenvrouw van 2017.Ze had al 2 MOOD-restaurants in Eindhoven, Fish & Chips in Eindhoven, Kreeftenbar Eindhoven en Las Palmas/MOOD in Rotterdam, dat per april 2018 werd overgenomen van Herman den Blijker.

Artikel delen