The Avocado Show opent afhaalrestaurant

The Avocado Show opent afhaalrestaurant

The Avocado Show opent een tweede vestiging op de Willemsparkweg in Amsterdam-Zuid. Hoewel gasten er wel kunnen zitten, is de nieuwe plek vooral gericht op afhalen en bezorgen.

Dat schrijft Het Parool. "Het filiaal in De Pijp is echt een fullservicerestaurant," vertelt mede-eigenaar en jurylid van de Entree Awards Ron Simpson. "Het pand op de Willemsparkweg is wat kleiner, er komen zo'n 15 tot 20 zitplekken maar we richten ons vooral op afhalen en bezorgen."

Geschikt voor bezorging
In het restaurant staat avocado in de hoofdrol, maar worden ook salades en toasts geserveerd. Simpson vertelt dat ze goed hebben gekeken hoe ze hun gerechten op de juiste manier bezorgd krijgen bij hun gasten. "Het zijn inderdaad lastige dingen, maar we hebben veel tijd en moeite in de ontwikkeling van het menu gestoken en hebben bijvoorbeeld brood gevonden dat hier geschikt voor is."

Over twee maanden
Het pand wordt nu flink verbouwd en naar verwachting opent de The Avocado Show in Amsterdam-Zuid over twee maanden.  Vanaf dan moeten avocadoliefhebbers hun avocadohapje ook via bezorgdiensten als Deliveroo, Foodora en Ubereats kunnen bestellen.

Bedenkers The Avocado Show
Bedenkers van The Avocado Show zijn de 3 vrienden Ron Simpson (creative director managementbureau 24K Agency & Nightvision, jurylid Entree Awards), Julien Zaal (mede-eigenaar evenementen- en entertainmentbureau CLV Amsterdam) en Jaimie van Heije (eigenaar en chef-kok gelijknamige restaurant). 

Artikel delen