Ibis budget Stein Maastricht geopend

Ibis budget Stein Maastricht geopend

Ibis budget Stein Maastricht opende vrijdag 2 maart officieel de deuren. Dit nieuwe budgethotel telt 93 kamers en is na het ibis budget Rotterdam – The Hague Airport het zesde ibis budgethotel dat AccorHotels onlangs opent in Nederland.

Het nieuwe hotel is vanwege de ligging nabij grote bedrijven ideaal voor de kostenbewuste zakenreiziger. De 93 kamers zijn ingericht volgens het laatste kamerconcept van het merk. De kamers zijn geschikt voor 1, 2 of 3 personen en zijn voorzien van het comfortabele Sweet Bed by ibis budget. Daarnaast hebben de kamers een trendy en stijlvol interieur, een LCD TV en een eigen badkamer met toilet. 

Evenwicht
Het nieuwe ibis budget Stein Maastricht is goed bereikbaar met de auto, beschikt over een privé parkeerplaats, het ligt vlakbij de A2.  Daarnaast blijft de Limburgse natuur, met zijn heuvels, uniek in het Nederlandse landschap. Met natuur en de stad om de hoek is het ibis budget Stein Maastricht een goede locatie voor  jong en oud. Denys Sappey, COO HotelServices AccorHotels BeNeLux: “ibis budget Stein Maastricht is centraal gelegen in de provincie Limburg en onze gasten zitten in een mum van tijd in België of Duitsland. Met een ideaal evenwicht tussen het bruisende Maastricht en de  heuvelachtige en bebosde natuur van bijvoorbeeld het Steinerbos. AccorHotels is erg tevreden dat het zijn aanbod nog verder kan uitbreiden. Na de eerdere openingen van ibis budget Rotterdam – The Hague Airport en ibis budget Amsterdam City South versterkt de positie van AccorHotels in het budget segment in Nederland.”

Over ibis budget
De ibis budgethotels bieden zeer concurrerende tarieven  en zijn gevestigd in de buurt van snelwegen, luchthavens, maar ook in steeds meer steden. De internationale groei van ibis budget blijft voortzetten, eind december 2017 had het merk 580 hotels en 58.000 kamers  in 19 landen. AccorHotels is wereldwijd marktleider op het gebied van reizen en lifestyle, en online pionier als aanbieder van unieke belevenissen in ruim 4.300 hotels, resorts en accommodaties, maar ook meer dan 10.000 exclusieve privé-vakantiewoningen over de hele wereld.

 

Artikel delen