Make-over restaurant Amrâth de l’Empereur

Make-over restaurant Amrâth de l’Empereur

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft het restaurant een moderne make-over die aansluit bij de uitstraling van het vernieuwde stationsplein in Maastricht.

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationale gerechten en uitzicht op het levendige stationsplein bieden volop reden om eens een bezoek te brengen aan het gerestylde restaurant, gelegen in het monumentale Jugendstil pand waarin het hotel is gevestigd.   

Waardering
De patisserie, afkomstig van lokale bakkerijen, doet het goed voor een koffie-afspraak of high-tea. Voor een smaakvolle business lunch biedt het hotel een goede locatie, gelegen aan het stationsplein. De wijnen complementeren het menu en ook de bieren van Gulpener nemen een prominente plek in op de kaart. Het restaurant richt zich op een breed publiek: van lokale Maastrichtenaar tot hotelgasten van heinde en ver. General Manager Bob van Herpen: “Ons gemoderniseerde restaurant is inmiddels in gebruik genomen en is met enthousiasme door onze gasten ontvangen. Niet alleen de gekozen inrichting en stijl maar ook onze gevarieerde menukaart met eerlijke en duurzame producten worden gewaardeerd”.   

Artikel delen