Marc Lubach opent spa in hotel Pestana A'dam

Marc Lubach opent spa in hotel Pestana A'dam

Pestana Amsterdam Riverside opende onlangs Marc Lubach Spa. Deze wordt gerund door de gelijknamige bekende visagist en stylist. Bekijk foto's van de spa onder dit bericht.

​Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen gebruikmaken van het zwembad, Turks stoombad en sauna's. Ook kunnen gasten er diverse behandelingen, waaronder massages en kappersbehandelingen, boeken. Wellness in hotels en de bijbehorende beleving worden steeds belangrijker, blijkt uit een artikel dat in de aprileditie van Entree staat.

Artikel over Pestana
Eerder dit jaar werd hetl uxe hotel geopend. Lang was het pand aan de Amsterdamse Amsteldijk 67 de plek waar eerst het gemeentehuis van Nieuwer-Amstel en later het Amsterdamse Stadsarchief te vinden was. Inmiddels is het monumentale gebouw van 125 jaar oud met een glazen luchtbrug verbonden aan 2 naastgelegen nieuwe gebouwen, die ooit bedoeld waren als woonblok. 

Portugees
De Portugese hotelgroep Pestana, met 90 vestigingen in onder andere Portugal, Spanje, de Verenigde Staten en Duitsland, kocht deze panden in 2014 en liet het er in 4 jaar tijd maar liefst 122 hotelkamers en 32 appartementen, een restaurant, spa en vergaderruimtes in realiseren. Het resultaat: het imposante vijfsterrenhotel Pestana Amsterdam Riverside. Lees het interview over het design van het hotel, dat werd ontworpen door Studio Linse, hier.

Artikel delen