Postillion A'dam: kamers met spraakbediening

Postillion A'dam: kamers met spraakbediening

Postillion Hotels opent een nieuwe vestiging in het Amstelkwartier A'dam met spraakgestuurde kamers. Daarnaast krijgt deze 13 vergaderzalen, náást de 17 zalen die het naastgelegen, al bestaande Postillion Convention Centre Amsterdam heeft. De capaciteit komt daarmee op 2.000 personen.

Het nieuwe hotel opent naar verwachting op maandag 5 november. Het heeft 19 verdiepingen met 252 kamers, een dakterras op de eerste verdieping, een fitnesscenter, flexibele werkplekken en diverse horecavoorzieningen zoals een op de barbecue geïnspireerd restaurant en een lunchconcept.

Spraakgestuurd
De hotelkamers zijn uitgerust met spraakbediening waardoor gasten met hun stem zaken kunnen bedienen, zoals het openen en sluiten van de gordijnen en het bedienen van het licht en de televisie. Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels Nederland: "We zijn altijd op zoek naar innovatie en mogelijkheden om het gemak en comfort van onze gasten te vergroten. Met deze technologie hebben we hier weer een mooie stap in gemaakt." Bij de officiële opening van het hotel zullen er 2 kamers zijn met de spraakgestuurde technologie; het plan is dat in het voorjaar van 2019 alle kamers deze hebben.
 
Postillion Hotel Amsterdam is de achtste vestiging van de Nederlandse keten en ligt vlak bij de A10, op 12 minuten van Schiphol en 10 minuten fietsen van het centrum van de hoofdstad. De vestiging heeft een eigen parkeergelegenheid met 88 plaatsen en fietsverhuur.

Artikel delen