Stadsstrand Strandzuid op 1 mei weer open

Stadsstrand Strandzuid op 1 mei weer open

Na een winter vol events heropent het stadsstrand als Strandzuid in Amsterdam met een nieuwe menukaart en een nog groter borrelterras. Op 11 mei viert Strandzuid zon, stad, strand met een Grand Opening Bierborrel.

Vorige winter onderging het stadsstrand nog een drastische transformatie. Met het design van ENZO architectuur & interieur, Barbara van Vliet, Anouk Solleveld en eigenaren Michel Pais en Bram van Es kreeg Strandzuid een warmer uiterlijk. Voor deze zomer werd de menukaart onder handen genomen en het borrelterras vergroot waardoor Strandzuid nog toegankelijker wordt voor groepen.

Nieuwe zomer, nieuw menu
Centraal op het strand ligt The Restaurant. Het menu van Strandzuid volgt de elementen ‘Surf, turf, earth’. Gerechten zijn ingedeeld in drie thema’s: vis (surf), vlees (turf) of rawenvegan (earth). Een nieuw seizoen bracht een heleboel nieuwe culinaire inspiratie. The Restaurant volgt het seizoen door dit jaar maandelijks van menu te wisselen en zo onophoudelijk te vernieuwen. Op het eerste menu kregen onder andere smokey ribs, flat chicken, een hele dorade en bietenburger een plek. De Josper grill levert diepe barbecuesmaken. 

De Bierborrel
Vanaf 1 mei is Strandzuid officieel geopend voor strandgangers.  Op 11 mei viert Strandzuid zon, stad, strand met een Grand Opening Bierborrel.

Artikel delen