Unlimited Label opent horecazaak op Malaga

Unlimited Label opent horecazaak op Malaga

De Nederlandse horecagroep Unlimited Label, bekend van o.a. Strandzuid, Caffe Esprit, Jackson Dubois en Vondelpark3 in Amsterdam, opende in maart een horecabedrijf op het Spaanse Malaga: Nuevo & Sur Beach House. Eigenaren van Nuevo & Sur Beach House zijn Michel Pais en Bram van Es, eigenaren van horecagroep Unlimited Label, en Benjamin van Roekel. Bekijk een sfeerimpressie van de nieuwe zaak onder dit bericht.  

Van Roekel vertelt: "Ik had al een zaak in het centrum van Malaga, Nuevo & Sur Malaga, maar het aanbod aan de kust was nog vrij eenzijdig. Lokale tentjes met veel gegrilde vis. Dat is mooi, het moet er ook zijn, maar wij willen iets anders bieden." Roekel werd geïnspireerd door ’t Amsterdamse Strandzuid. "Ik bezocht de zaken van Bram en Michel om de ontwikkelingen in Amsterdam te zien. Tijdens die tour ontstond het idee om samen te werken."

Menu en interieur
Net als Strandzuid bouwt de beachclub, met een capaciteit van driehonderd personen, het menu op uit drie thema’s: earth (licht, vegetarisch of vegan), rancho (vlees) en waves (vis). Ook het design is geïnspireerd op Strandzuid, al werd er ook inspiratie opgedaan in Bali. Samen met Anouk Solleveld en Barbara van Vliet kozen de drie in de Spaanse beachclub voor ton-sur-ton houttinten die harmonie brengen in een ongedwongen verzameling van stoelen, tafels, serviezen en accessoires. Natuurlijk materialen, handgemaakte Balinese meubels, rieten details en lichte kleuren geven de grote beachclub een warme uitstraling. nuevoysurbeachclub.com

Entree Awards
Strandzuid werd vorig jaar genomineerd in de categorie Best Restyling, onderdeel van de Entree Awards.

 

 

 

 

 

Artikel delen