Boutique hotel Eleanor heeft 5 nieuwe kamers

Boutique hotel Eleanor heeft 5 nieuwe kamers

Boutique hotel Eleanor in Middelburg breidde onlangs uit met vijf nieuwe kamers, waardoor je nu kunt kiezen uit veertien unieke kamers en prachtige suites. Naast hotelkamers biedt dit hotel ook een culinaire brasserie en cocktailbar Eleanor. Bekijk de foto’s onder dit artikel voor een impressie.

hotel eleanor_hotelkamer

Vijf extra kamers

De vijf extra kamers zijn afgelopen jaar gerealiseerd. Toen de horeca een tijd de deuren moest sluiten, werd de kans gegrepen om een lang gedroomde wens te vervullen: uitbreiding van het hotelconcept. De extra kamers zijn allemaal uniek met authentieke elementen. Mooi detail: Iedere suite is vernoemd naar een iconische presidentsvrouw, zoals Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama.

Cocktailbar Eleanor

Ook voor cocktails kan je terecht bij Boutique hotel Eleanor. Barmanager en cocktailshaker Boaz wil de cocktailscène in Zeeland op de kaart zetten. Zijn voorliefde voor gedistilleerd zie je duidelijk terug in de cocktailkaart. Bij diverse cocktailcompetities scoorde hij hoge punten en nu gaat hij de uitdaging aan bij Eleanor. Zijn favoriete cocktail? De Eleanor’s Aviation, gemaakt Gin, Maraschino likeur, crème de violette, citroensap en eiwit. En kies daarna voor de Eleanor Drop; een ijskoud geserveerd drankje met wodka, watermeloen, aardbei, citroen en gember.

hotel eleanor

Signatuurgerechten van chef Xavier

In de gelijknamige brasserie bereidt chef Xavier Aelterman klassieke wereldgerechten, geserveerd met een lokale touch. Signatuurgerechten van chef Xavier zijn onder andere het Zeeuws Weiderund en het traditionele ‘Pannetje Zeeuwse Mosselen’ gekookt in witte wijn met seizoensgroenten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Artikel delen