[Fotoalbum] Noorderling, Amsterdam

[Fotoalbum] Noorderling, Amsterdam

Bij de NDSM-werf in Amsterdam Noord opende onlangs club Noorderling (dit is de nieuwe naam nadat het begon als Noorderschip). De club is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd op een boot en heeft een dansvloer voor 200 man en een restaurant.

Initiatiefnemers zijn Dennis Aalders van o.a. Media Cafe Amsterdam en Wester Wijnfabriek én Jamie van der Will en Sunny Bakhtiar van o.a. JAJEM, Kopstootbar en de Tulp in Amsterdam. Samen doet deze groep onder andere de horeca en programmering op het schip. Onderdeel daarvan is dus Noorderling. De programmeur en onze duurzaamheidmanager van Noorderling waren in het verleden oa betrokken bij Dekmantel, Trouw, DGTL en de Marktkantine.

Vegetarische gerechten
Noorderling beschikt over een terras aan de achterkant van de boot. Op de menukaart staan voornamelijk lichte en vegetarische gerechten. Gasten die ’s nachts alleen voor de club komen, gaan via een andere ingang naar binnen. Ze komen via de keuken binnen, waar ze eerst moeten aankloppen aan de deur. Vervolgens worden ze naar het onderdek geleid,

Programa 
Noorderling is voor lunch en diner geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De clubavonden zijn op vrijdag en zaterdag. Meer informatie over het programma staat op de website van Noorderling.

Artikel delen