Binnen kijken bij: No Rules in Amsterdam

Binnen kijken bij: No Rules in Amsterdam

Pizza-restaurant No Rules in Amsterdam, van Jacob Jan Boerma, Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel, is helemaal klaar om te openen. Wij hebben de eerste beelden van het interieur en de gerechten! Bekijk hieronder de foto’s van Dennis Brandsma (interieur) en Zindzi Zwietering (f&b).

No Rules heeft een terras en open keuken en is te vinden aan het Amsterdamse Marie Heinekenplein. Het was altijd al de droom van Boerma, die voorheen De Leest*** in Vaassen runde, om toegankelijk te koken voor een groot publiek, want met drie sterren was dit nooit mogelijk. Boerma wil, zoals hij het zelf zegt, ‘koken zonder regels’: No Rules dus. 

 

Speciaal deeg

Samen met zijn vier partners is hij maanden bezig geweest met een speciaal recept voor het deeg. Dit is krokant en luchtig en heeft minimaal 48 uur gerezen. Denk bij de toppings aan bijvoorbeeld een pizza met beenham, blauwe schimmelkaas, gezouten pistache, witte druiven. De pizza wordt op de kaart ondersteund door verschillende creatieve kleine gerechten, hoofdgerechten en luchtige desserts. In de keuken staat de energiezuinige pizza-oven Moretti Forni Icon SerieS.

Dit zijn de ondernemers

Jacob Jan Boerma runde jarenlang De Leest*** in Vaassen. Michel Pais en Bram van Es zijn eigenaren van het Amsterdamse horecabedrijf Unlimited Label, bekend van o.a. Vondelpark3, Strandzuid en het voormalige Caffe Esprit. Ook Benjamin van Roekel, co-founder van beachclub Nuevo & Sur Beach House, Malaga is een van de partners. 

Design

ENZO architecten en V-Studio zijn verantwoordelijk voor het design van No Rules. Via deze video zie je het hele interieur. 

Artikel delen