Parc Broekhuizen is Best Luxury Hotel 2021

Tags: hotel

Parc Broekhuizen is Best Luxury Hotel 2021

Parc Broekhuizen in Leersum is uitgeroepen is tot Beste Luxury Hotel 2021 van Nederland. De award werd voor het dertiende jaar uitgereikt door Luxury Lifestyle Awards: een internationale award die luxe producten en services selecteert en waardeert. Eerder werd het hotel tijdens de Entree Awards uitgeroepen tot Best Hotel Design.

Parc Broekhuizen: Anita Bos reageert op prijs

parc broekhuizen

Directeur Anita Bos reageert op de titel Best Luxury Hotel 2021: “Met ons hele team zijn we ongelooflijk trots op deze waanzinnige award en geeft dit ons alleen nog maar meer energie om vol enthousiasme en passie verder te gaan om heel veel gasten te laten kennismaken en genieten van al het moois dat we te bieden hebben. Zeker na de stevige storm in de derde week van juni, welke ook natuur op het Parc heeft aangetast, zijn wij extra blij om deze award in ontvangst te mogen nemen.”

Over Parc Broekhuizen

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen Parc Broekhuizen is gelegen op Landgoed Broekhuizen op de Utrechtse Heuvelrug en is in 2017 geopend. Naast 22 suites bevat Parc Broekhuizen vier salons, een koetshuis voor events en Restaurant Voltaire, onder leiding van Robert Poel, sinds 2018 bekroond met een Michelinster.

Daarnaast is sinds december 2020 Bistro LOF, onder leiding van Ewout Eleveld, toegevoegd aan het culinaire aanbod. Tevens organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld. Parc Broekhuizen is al meerdere keren in de prijzen gevallen, onder andere voor ‘Beste Hotel Design’ en de ‘World Travel Awards for Design Hotels‘.

Artikel delen