[Restyling] Park Plaza Utrecht

[Restyling] Park Plaza Utrecht

Park Plaza Utrecht, onderdeel van PPHE Hotel Group, is onlangs volledig getransformeerd. Zo werd er een compleet nieuw design ontwikkeld voor de hotelkamers en werden de receptie, het restaurant en de bar, de fitnessruimte, een private eventruimte en de tien evenement- en vergaderruimtes volledig vernieuwd. Bekijk foto's van het resultaat onder dit bericht.
 

Park Plaza Utrecht werd ontworpen door Artelior, een architectenmerk dat eerder Kroatische en Duitse designprojecten heeft geleid voor PPHE Hotel Group. Het prijswinnende bureau, met een hoofdkantoor in Londen, richtte zich op de rijke geschiedenis van Utrecht en liet zich inspireren door het Manifest van ‘De Stijl’, een Nederlandse artistieke beweging opgericht door Piet Mondriaan en Theo van Doesburg. Het vernieuwde Park Plaza Utrecht straalt een flair van stijl en verfijning uit. 

Zakelijke markt

Utrecht is een stad met een percentage van bijna 70% zakelijke gasten. Daarom biedt Park Plaza Utrecht, gelegen in het centrum van het zakelijke district, nu ook verbeterde, gemoderniseerde diensten die voldoen aan de wensen van de zakelijke reizigers. Alle vergaderzalen bevinden zich op de bovenste verdieping van het hotel. Elke zaal biedt natuurlijk daglicht en uitzicht over Utrecht. Op de begane grond is er een private event ruimte voor 75 personen. Deze zaal grenst aan een vernieuwd restaurant en bar, handig voor bijvoorbeeld productlanceringen, workshops, feesten en diners. 

Moderne kamers 

Park Plaza Utrecht biedt verder moderne kamers die zijn uitgerust zijn met airconditioning, luxe Egyptisch linnen, een inloop regendouche en een smart TV met Chromecast. Daarnaast biedt het hotel tijd- en kostenbesparende voorzieningen, zoals gratis wifi, een eigen business center en een parking ter plaatse. Daarnaast is er een fitnesscentre.

Enorme transformatie

 
Hotelmanager Park Plaza Utrecht, Niels Eerenstein: “We zijn verheugd om onze deze enorme transformatie van zowel het interieur als de aangeboden diensten van Park Plaza Utrecht te mogen presenteren. Het hotel is een gevestigde waarde in de Utrechtse zakenwereld en we zijn ervan overtuigd dat deze grootse investering in dit hotel een meerwaarde zal vormen voor het huidige ontwikkelingsprogramma van de stad Utrecht. Park Plaza Utrecht zal kunnen bijdragen aan de populariteit van Utrecht als zakelijke en recreatieve bestemming in Nederland.’’

Artikel delen