Pastoe Foodbar opent in historisch pand op Rotsoord in Utrecht

Pastoe Foodbar

Pastoe Foodbar opent in historisch pand op Rotsoord in Utrecht

In het historische pand van Pastoe op Rotsoord in Utrecht wordt druk geklust. Horecaondernemers Monique de Meijer en Frank Kuipers, ook bekend van Bij Guusjes en Op Zuid, openen daar medio augustus de deuren van Pastoe Foodbar. Verwacht koffie, wijnen, cocktails, een terras aan het water en een menukaart vol gerechten met Italiaans-Mediterrane twist. 

Foto's: Paul van Dorsten

Authentieke, sfeervolle details

“We zijn maar wat blij dat we op deze toffe oer-Utrechtse locatie een horecazaak openen", vertelt Monique de Meijer. "Pastoe wordt een plek waar iedereen zich thuis kan voelen op elk moment van de dag; voor een kop koffie met iets lekkers, een zakelijke lunch, een diner met een groep vrienden of een spontane borrel tot laat." Gasten kunnen binnen plaatsnemen, of op het zonnige terras aan het water. Het menu heeft diverse gerechten met een Italiaans-Mediterrane twist.

Voorheen was het pand opgedeeld in twee restaurants: De Zagerij en Het Ketelhuis. Bij Pastoe vormen de voormalige stookruimte en houtzagerij weer één geheel. Frank Kuipers: “Het industriële pand heeft qua verbouwing weinig nodig. Wel wordt de sfeer heel anders dan het was, met meer warme kleuren, een ander interieur en kunstzinnige elementen. Bij ons voel je een laid-back sfeer, zowel binnen als buiten. Je komt straks in een nieuwe, bruisende zaak.”

De tekst gaat verder onder de foto's. 

Pastoe Foodbar 1-2 Pastoe Foodbar 2-1


Naast de foodbar kun je bij Pastoe ook terecht voor zakelijke meetings. Er zijn drie aparte ruimtes te huur voor diners, brainstorms, vergaderingen, presentaties en andere bijeenkomsten. Voor grote en kleinere groepen.

Pastoe Foodbar logo
Artikel delen