[Restyling] Pierre par CP in Den Haag

[Restyling] Pierre par CP in Den Haag

Op dinsdag 6 augustus opende food- en wijnbar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Bekijk beelden van de vernieuwde zaak en de gerechten/wijnen onder dit bericht.

Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met bedrijfsleider Tessey Geurds, de voorraad van ruim 650 wijnen van Central Park in Voorburg toegankelijk voor elke wijnliefhebber. Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld, aangevuld met bar bites en gerechten van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi.

Exclusieve wjinen
Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij Pierre par CP een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van restaurant Central Park. Met kennis en gevoel voor sfeer schenkt hij samen met zijn team een selectie aan zeer toegankelijke en exclusieve wijnen. Bij Pierre kunnen gasten terecht voor een fris glas Soave van 4,25 euro of kiezen voor de exclusieve selectie, zoals de Pingus uit Ribera del Duero, Masseto uit Toscane of Petrus Bordeaux.

Menukaart
Het culinaire aanbod is samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental gerechtjes. Ook is het mogelijk om uit een vast vier-, zes- of acht gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s en pata negra. Tijdens de lunch serveert Pierre Par CP een 2 gangen business lunch voor 25 euro en 's middags kunnen gasten er terecht voor een high-wine of een borrel met een hapje.

Artikel delen