[Geopend] De Ping Pong Club in Utrecht

[Geopend] De Ping Pong Club in Utrecht

Gasten hoeven zich bij de gloednieuwe De Ping Pong Club in Utrecht niet te vervelen. Naast grote tafeltennistafels zijn er namelijk ook tal van bord- en arcadespellen te vinden. Bekijk foto's van de nieuwe zaak (waarvan een aantal gemaakt door Sandra Planken) onder dit bericht.

Het horecaconcept bevindt zich in Peron E, een loods langs het spoor aan de Tweede Daalsedijk waar ook creatieve bedrijven gevestigd zijn en een grote hal is. Peron E is een initiatief van Job Keja van Skonk, die eerder mede-eigenaar was van restaurant Baut aan de Wibautstraat in Amsterdam, en de gebroeders Wiersema, bekend van ‘ondernemersbroeinest’ De Stadstuin. Samen met John van der Pouw Kraan, Jan Verbij en Thijs van Lier, die drie jaar geleden met de Utrechtse escape room Gajes in de Bajes begonnen, zetten ze nu De Ping Pong Club neer.

Interieur
Sandra Planken verzorgde het interieur. “Door middel van grote kleurgebaren en een knipoog naar het prestigieuze opleidingsinstituut Bauhaus is er een statement gemaakt voor deze club.” Peron E en dus ook De Ping Pong Club zullen circa 2,5 jaar bestaan. Daarna wordt het gebied herontwikkeld. DePingPongClub.nl   

Foto’s: o.a. Sandra Planken
Design: Studio Noun (Sandra Planken)

 

Artikel delen