[Opening] Pizza Beppe in Amsterdam

[Opening] Pizza Beppe in Amsterdam

De pizzaiolos van Pizza Beppe geloven in echt eten. Na het succes van buurtrestaurant Pizza Beppe aan de Roelof Hartstraat in Amsterdam, besloten de pizzaiolos dat het tijd is om hun liefde voor de echte Napolitaanse pizza met meer mensen te delen. Daarom hebben zij ook hun tweede restaurant geopend aan de Middenweg in Amsterdam.

Ambachtelijk Zuid-Italiaanse Pizzeria opent meer deuren in Amsterdam

Pizza Beppe is een “fast casual dining” restaurant waar cultuur, muziek, lifestyle en food samenkomen en geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit van ingrediënten. De pizza’s worden bereid met onder andere San Marzano tomaten, buffelmozzarella uit de Campania en gebakken in een handgebouwde, duurzame steenoven die centraal in het restaurant staat. Pizza Beppe is voor iedereen. Daarom staat uiteraard ook de lekkerste vegan pizza van Nederland op het menu. “Nergens smaakt pizza zoals in haar geboorteplaats Napels, de stad waar pizza maken verheven is tot een kunstvorm. Tijd om deze kunst verder in Nederland te introduceren”, aldus de ervaren pizzabakker van Pizza Beppe, Luca Morici.

PizzaBeppe_Middenweg_3

“In Napels leerden wij tijdens een intensieve training van een Pizzaiolo Maestro hoe pizza al eeuwen wordt gemaakt”.  Mede hierdoor is het restaurant aan de Roelof Hartstraat als eerste in Nederland gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napoletana” (AVPN): Een door de Europese Commissie aangewezen instelling die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt.

 

PizzaBeppe_Middenweg_2 PizzaBeppe_Middenweg_8
PizzaBeppe_Middenweg_5 PizzaBeppe_Middenweg_7
PizzaBeppe_Middenweg_9 PizzaBeppe_Middenweg_6
PizzaBeppe_Middenweg_4 PizzaBeppe_Middenweg_0
Artikel delen