Plantbased restaurantketen Rozey opent 3e zaak in Den Haag

Foto's van Rozey-vestigingen in Nederland
Tags: vega(n)

Plantbased restaurantketen Rozey opent 3e zaak in Den Haag

Plantbased restaurantketen Rozey van Roos Rutjes en horecagroep Club Culinair breidt uit met een derde vestiging midden in het Haagse centrum op de Turfhaven 356. Ondernemers zijn Shione van Nieuwenhuizen en Bender Huinink. De zaak biedt ruimte voor ongeveer honderd gasten en opent deze week.

Plantbased all-in-dining-concept

Na twee zaken in Rotterdam en Amersfoort krijgt nu ook Den Haag haar eigen Rozey. Gasten bestellen hier maar liefst 56 verschillende luxe veggie en vegan gerechten voor € 37,50 p.p. (doordeweeks) en € 42,50 p.p. (in het weekend). De prijs is inclusief drank.

Rozey Den Haag is gevestigd in een industrieel pand met grote ramen en zit op twee minuten loopafstand van Centraal Station. Het restaurant biedt ruimte voor ongeveer honderd gasten en opent deze week haar deuren.

Gerechten Rozey

Het menu is hetzelfde als bij de andere locaties. Bij Rozey is ruim 90% van de kaart vegan en 10% vegetarisch. Alle 56 gerechten van het all-inclusive-menu zijn gecreëerd met liefde voor de plantaardige keuken, laat Rutjes weten. Denk aan carpaccio’s van knolselderij of rettich, springrolls, paddenstoelen in 'kruidenboter', maar ook twisterfriet, saté, bitterballen en miniburgers. Met als uitschieter de uitgebreide dessertkaart: denk aan kokos panna cotta, chocolade sorbetijs met karamel zeezout, churros of handgemaakte roomtruffels!

Rozey - Gerechten
Rozey - Gerecht 1-1 Rozey - Gerecht 2

Over Rozey Franchise

Rozey is een foodconcept van foodstylist Roos Rutjes en horecagroep Club Culinair. Rozey wil iedereen laten kennismaken met de veelzijdigheid van vegetarische en vegan gerechten. Rozey is het allereerste foodconcept in Nederland waar je een hele avond onbeperkt vega en vegan kunt dineren voor een vaste prijs, inclusief binnenlands gedistilleerde dranken. Rozey heeft nu drie locaties: Rotterdam, Amersfoort en Den Haag.

Artikel delen