Poké Perfect nu in Nijmegen, Dordrecht Leiden

Poké Perfect nu in Nijmegen, Dordrecht Leiden

Poké Perfect groeit. De afgelopen maanden opende het Nederlandse familiebedrijf – dat gespecialiseerd is in gezonde maaltijden – wederom een aantal nieuwe locaties. Na verschillende locaties te hebben geopend in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Almere hebben nu ook Nijmegen en Dordrecht een vestiging en Leiden is de nieuwste locatie.

In Leiden is Poké Perfect te vinden in de Breestraat. Quinta Witzel, die samen met haar broer Gerrit Jan Witzel de poké bowl naar Nederland bracht: "Vlak voor ons vijfjarig bestaan mogen we deze zomer 3 prachtige, nieuwe locaties openen. We vinden het fantastisch dat onze gerechten zo omarmd worden in Nederland en we kijken er dan ook erg naar uit om deze aan de inwoners van Dordrecht, Nijmegen en Leiden te laten proeven.”

Alternatief voor fastfood

Snel, gezond, voedzaam en lekker. Poké Perfect wil een alternatief bieden voor de gebruikelijke fastfood opties. Naast dat het concept blijft groeien, is vernieuwing een terugkerend onderwerp. Zo lanceerde Poké Perfect vorig jaar warme bowls, zijn er complete familieboxen te bestellen – de Petit Poké Box – en wisselen seizoenspecials zoals de ‘Kibbeling Poké’ en de ‘Beef Rendang’ elkaar af. Zonder de traditionele Hawaiiaanse bereidingswijze uit het oog te verliezen. Naast bowls zijn er ook nog verschillende sushiritto’s, bijgerechten en desserts te bestellen en kun je zelf je maaltijd samenstellen met je favoriete ingrediënten.

Duurzaam

Voor Poké Perfect staat duurzaamheid hoog op het lijstje. Het team streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te produceren, werken en leveren en de producten komen dan ook, wanneer het kan, van lokale boeren. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaten groeien bijvoorbeeld in Osdorp - leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat food waste zoveel mogelijk wordt beperkt. Daarnaast biedt Poké Perfect nog niet verkochte gerechten met korting aan via de app Too Good To Go en verkopen ze sustainable kommen waardoor er minder gebruik wordt gemaakt van verpakkingsmateriaal.

Familiebedrijf

Oprichters Quinta (29) en Gerrit Jan Witzel (34) zijn opgegroeid in een gezin van vijf kinderen, waarvan inmiddels ook zus Anna bij Poké Perfect werkzaam is. Het familiegevoel is dan ook de fundering van hun bedrijfscultuur. Sinds de opening van de eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht wist het foodconcept al snel een grote fanbase op te bouwen en heeft het vele restaurants geïnspireerd.

Met de nieuwe vestigingen is het concept te vinden op 11 locaties verdeeld over Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Almere, Dordrecht, Leiden en Nijmegen. Goed nieuws voor poké-fans buiten deze steden: Poké Perfect wil binnenkort nog meer plaatsen aan dit rijtje toevoegen. Hiervoor zijn zij altijd op zoek naar franchisenemers. Poké Perfect heeft in alle vestigingen zitmogelijkheden, en focust zich daarnaast op bezorging via diensten als Thuisbezorgd en Uber Eats.

Artikel delen