Preview: Poké Perfect in Almere

Preview: Poké Perfect in Almere

Begin juni opent Poké Perfect een nieuwe locatie aan de Grote Markt in Almere. Het wordt de achtste locatie van deze formule. Bekijk onder dit bericht de eerste renderings.

 

De eerste locatie werd geopend aan de Amsterdamse Prinsengracht. Vandaag de dag telt het concept zeven vestigingen, waaronder vijf in Amsterdam, één in Utrecht en de laatst geopende in Den Bosch. En daar komt dus nu een achtste bij. Franchisenemer Sofia Popal: "Poké Perfect brengt al mijn passies samen: gezond en vers eten, en als ondernemer deel uitmaken van een mooi, duurzaam concept. De laatste hand wordt nu gelegd aan de locatie en ik kijk er enorm naar uit om de lekkere bowls en sushiritto's te kunnen introduceren in Almere!" 

 

Sushi in een bowl of rol

Poké Perfect specialissert zich in poké bowls. Het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom – is kleurrijk en kan gemaakt worden in verschillende combinaties. Een signature dish van Poké Perfect is onder andere ‘The Witzel’ met zalm, avocado en komkommer En onlangs lanceerde Poké Perfect als eerste in Nederland de warme poké bowl.

 

Familiebedrijf

Oprichters Quinta en Gerrit Jan Witzel zijn opgegroeid in een gezin van vijf kinderen, waarvan een deel inmiddels werkzaam is bij Poké Perfect. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Osdorp - leveren zes dagen per week verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. Hieraan wordt ook bijgedragen door middel van een samenwerking met Too Good To Go. Poké Perfect heeft in alle zaken enkele zitmogelijkheden en focust zich daarnaast op bezorging via diensten als Uber Eats, Thuisbezorgd en Deliveroo.

 

Wij spraken de twee oprichters onlangs voor een artikel over ondernemen in corona-tijd.

Artikel delen