[Geopend] Pont in Wessem

[Geopend] Pont in Wessem

Restaurant Pont in Wessem, waarvan Bram Smeets eigenaar is en dat voorheen 't Veerhuis heette, onderging een totale metamorfose. Bekijk het eindresultaat op de foto's onder dit bericht.

Nina van Rietschoten en Maurits Leeflang van Horeca Sfeermakers namen het design voor hun rekening. Ze vertellen: "De look en feel moest anders worden: vernieuwend, verrassend en vooral eigentijds. Door het water te gebruiken als inspiratie voor het opvallende kleurgebruik en oude foto’s van ’t pondje, komt het oude Veerhuis toch nog een beetje terug."

Eyecatchers
Graffiti, moderne patronen, diverse soorten stofferingen, vrolijke leuren en een stoere grafische print op de bar geven de zaak een eigentijdse look. "Zonder zijn charme te verliezen", aldus de twee onderwerpers. Ze vervolgen: "Er zijn hoekjes gecreëerd, de bar is het middelput van de zaak geworden en de gouden lampjes geven het geheel net een charmante touch. Het gebruik van streekproducten vormt een mooi contrast met de stadse look and feel, precies waar Bram naar op zoek was." 

Artikel delen