Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde koken in pop-up Rococo des Fleurs
Tags:
Chef
,
Restaurant
Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde koken in pop-up Rococo des Fleurs
Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren. Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in het exclusieve pop-up restaurant in Cothen.
Drie dagen, drie chefs
Op 13 mei kookt Ron Blaauw voor Rococo des Fleurs. Dennis Huwaë zwaait de volgende dag de scepter in de keuken. Op zondag 15 mei wordt er afgesloten met Hans van Wolde.
Locatie
In Cothen (Utrecht) ligt landgoed Estate Cothen. Het landgoed is ontworpen door meesterflorist Menno Kroon. Op het landgoed bevindt zich een oranjerie waar de pop-up restaurant Rococo des Fleurs zal ontluiken. Kroon zal het pop-up restaurant voorzien van zijn bonte extravagante bloemen- én interieursignatuur.
Iris Hond en internationale club-DJ’s
Concertpianiste Iris Hond zal op de avonden optreden. Hond studeerde summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en won internationale muziekprijzen. De avond zal doorweven worden met internationale club-DJ’s Propulsive, Berber Esha en Hans Stroeve. Zij vullen de avond met moderne jazz, lounge en deep house.
Artikel delen
Entree Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met het laatste nieuws
Nieuwsrondes van LinkedIn en uit het buitenland
Alles over de branche, van duurzaamheid tot techniek