Preview: de royale suites van Two Brothers Noordwijk Beach Hotel

Preview: de royale suites van Two Brothers Noordwijk Beach Hotel

De suites van Two Brothers Noordwijk Beach Hotel krijgen een nieuw design. HDVL DESIGNMAKERS is aangesteld voor het ontwerp van drie luxe junior suites die in februari 2022 officieel open gaan. Een preview van de suites is te bekijken in dit bericht.


Two Brothers Noordwijk Beach Hotel

Royale suites

De verbouwing van de suites in de oude toren van het strandhotel: Two Brothers Noordwijk Beach Hotel/Golden Tulip Noordwijk Beach is in juni 2021 gestart en volgende maand - februari 2022 - is de officiële opening. De geschiedenis van de badplaats - strandbezoek was toen nog voor de elite - is meegenomen in het design van de suites. De rijke historie is met de grootst mogelijke zorg in het vernieuwde complex verweven. Badderen, flaneren en dineren in stijl, in een periode tussen het oude gevoel, en de nieuwe tijd. De suites hebben een eigen opgang en een eigen wenteltrap naar het hoogste punt van het hotelgebouw. Dat hoogste punt is het torenkoepeltje, en daar kunnen de gasten een 360º uitzicht over het strand, de duinen en Noordwijk beleven.HDVL DESIGNMAKERS

De suites zijn ontworpen door HDVL DESIGNMAKERS uit Hilversum. De ontwerpstudio heeft vaker historische projecten onder handen genomen zoals bijvoorbeeld het monumentale AC Mainz Hotel en het oude krantengebouw The Slaak Hotel in Rotterdam. HDVL DESIGNMAKERS kijkt met trots uit naar de opening van de drie suites, die naar verwachting in februari officieel zullen openen.

Two Brothers Hotel Company

Two Brothers Hotel Company heeft twee hotels: Golden Tulip Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag. De naam ‘Two Brothers Hotel Company’ verwijst naar de twee zonen van Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn: twee jongens met een eigen karakter en een vorm van autisme. Dat laatste heeft Jan en Evelien geïnspireerd om de ‘Two Brothers Hotel Company’ op te richten. Een bedrijf waarbij leer-, stage- en werkplekken voor jongeren die anders begaafd zijn, maar over een normale intelligentie beschikken. Zij worden op een deskundige en liefdevolle manier begeleid, zodat de jongeren zich op hun gemak voelen en zichzelf verder kunnen ontplooien. Binnen hun eigen mogelijkheden en op hun eigen manier kunnen ze een prachtige bijdrage leveren aan de maatschappij. Two Brothers Hotels: waar speciaal normaal is.

Op de hoogte blijven van alle trends en het nieuws in de horeca? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Artikel delen