Restaurant Kyatcha in Rotterdam: 'Intieme sfeer en Aziatische accenten'

Kyatcha Rotterdam

Restaurant Kyatcha in Rotterdam: 'Intieme sfeer en Aziatische accenten'

Jason Lau heeft in Rotterdam een tweede vestiging van Kyatcha geopend. “Het  werd tijd voor een volgende locatie van het Japans georiënteerde restaurant. Een die ruimer en volwassener is en nog beter past bij de identiteit van het merk Kyatcha.” Lau en Art 2 Go heeft het interieur verzorgd. 

Foto's: Sharman Media.

 

Vestigingen

Sinds 2019 is Kyatcha al te vinden in Rotterdam in de vorm van een intiem restaurant op de Blaak. Daarnaast bevindt het moderne restaurant zich al in Den Haag op De Fred. De derde vestiging opende begin mei aan de Leuvehaven in Rotterdam. 

Intieme sfeer interieur

Het ontwerp en de bouwbegeleiding van deze nieuwe vestiging werd wederom verzorgd door het interieurbouwteam van Art 2 Go. Vorig jaar is het team bezig geweest om het ontwerp voor Kyatcha Rotterdam uit te werken, na enig oponthoud door vergunningen is het gewenste interieur gerealiseerd.

'Het interieur ademt een intieme sfeer'

Volgens Art 2 Go is het interieur voorzien van enkele subtiele Aziatische accenten waarin vooral authenciteit de boventoon voeren. Ontwerper Erik Remmers zegt over het interieur: “Het geheel heeft een intieme sfeer met luxe materialen en donkere kleuren gecombineerd met enkele opvallende accenten.”

Toepassing van materialen

Bij binnenkomst springt meteen de grote boom met gekleurde bladeren in het oog. “Er zijn verder mooie details in het interieur verwerkt zoals de op maat gemaakte tafelbladen van moeras-eiken met de letter K van Kyatcha en het textiel behang dat doorloopt in de stoffering van de banken”, aldus Remmers.

Kyatcha Rotterdam

De voorzijde van de bar is voorzien van een kwartsiet natuursteen en behangmerk Arte was bereid om het ontwerp van hun nieuwste behang vrij te geven zodat deze op de rugleuning van de banken geprint kan worden.

Voorzieningen voor de gast

Op de eerste verdieping van het restaurant bevindt zich een open keuken voor een verbinding met de gasten. Ook is er voor gasten de mogelijkheid om plaats te nemen aan de bar waar genoten kan worden van diverse cocktails en zodra het weer het toelaat is er een terras waar men kan plaatsnemen. Hier kan worden genoten van de omgeving van de Leuvehaven en het uitzicht op de Erasmusbrug.

Kyatcha Rotterdam Kyatcha Rotterdam
Artikel delen