Bijna open: skybar Cielo in Amsterdam

Bijna open: skybar Cielo in Amsterdam

In de voormalige Akzo Nobel-toren aan de Amsterdamse Zuidas gaat zeer binnenkort INNSiDE by Meliá open. Het hotel krijgt een skybar op de negentiende etage (Cielo) en een bar-restaurant (Tierra) op de begane grond. Sjoerd Sybesma is general manager en Mehrsa Ghadiri is F&B-manager. Bekijk foto’s van het hotel onder dit bericht.

INNSiDE by Meliá krijgt een skybar

hotel innside amsterdamOp het gebouw werd een aantal etages extra gebouwd. Het hotel telt 328 kamers, waaronder meerdere suites op de bovenste verdiepingen. Bijzonder is skybar Cielo op de negentiende etage, waar cocktails en moderne Spaanse tapas op de kaart staan. Op de begane grond is bar-restaurant Tierra te vinden, waar gasten terecht kunnen voor drankjes, bites of een Spaans diner.

Creatieve workshopruimte

Verder is er een vergaderzaal van ruim negentig vierkante meter die opgesplitst kan worden in twee ruimtes. Het hotelmerk staat bekend om de workshopruimte Big Idea Space. Deze is creatief ingericht en te vinden aan de tuin van het hotel.

Wil je op de hoogte blijven van meer horecaopeningen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Hotelmerk met 25 locaties

Met de lancering in Amsterdam en Luxemburg breidt het merk dit jaar verder uit in Europa. INNSiDE by Meliá is al te vinden in Spanje, Duitsland, UK, Tsjechië, Vietnam, China, USA, Brazilië en Peru. Het hotelmerk valt onder de vleugels van het Spaanse Meliá Hotels International. Dat heeft wereldwijd 350 hotels.

Artikel delen