Pulitzer Hotel opent pop-up beauty boutique

Pulitzer Hotel opent pop-up beauty boutique

Het cosmeticamerk Dr. Hauschka en vijfsterrenhotel Pulitzer Hotel in Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en hebben samen een pop-up beautyboutique geopend. De boutique is te vinden in een kamer van het Amsterdamse hotel en is er tot minimaal februari 2021.

Pulitzer Hotel heeft een tijdelijke beautyboutiqe in een hotelkamer

pulitzer hotel

Sinds 4 november is de beautyboutique te vinden in een van de luxe hotelkamers. Het heeft een eigen ingang aan de Prinsengracht, waardoor naast hotelgasten ook Amsterdammers als dagjesmensen kunnen reserveren. Het is de eerste keer in de vijftigjarige geschiedenis van het 

Pulitzer Hotel dat gasten er een gezichts- of lichaamsbehandeling kunnen doen. De pop-up beauty boutique is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag is er de mogelijkheid voor een avondbehandeling tot 22.00 uur.

Over Dr. Hauschka

De behandelingen bestaan uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een voetbehandeling. Zoals een klassieke gezichtsbehandeling ontwikkeld door (co-founder) Elisabeth Sigmund, een reinigende gezichtsbehandeling, een lichaamspacking met verzorgende oliën en een vitaliserende voetbehandeling.
Artikel delen