RCE opent nieuw STAN restaurant in Maastricht

STAN_Maastricht_Interieur

RCE opent nieuw STAN restaurant in Maastricht

Horecagroep Restaurant Company Europe heeft op 24 maart de deuren geopend van een nieuw STAN restaurant in Maastricht. Het restaurant zit in The Student Hotel, midden in stadwijk Het Sphinxkwartier.

Met STAN in Maastricht is de vijfde locatie van de horecaformule geopend. STAN was al te vinden in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist. De restaurants staan in het teken van shared dining en het culinaire reisverhaal van Stan.

STAN in Maastricht 

Sandra van Halderen (CEO van RCE) vertelt: ‘We hebben er ontzettend naar uitgekeken om op deze te gekke locatie onze deuren te openen. Het is onze eerste vestiging in Maastricht en we kunnen niet wachten om ook de gasten in deze gastronomische stad te leren kennen.’

 

STAN_Maastricht_Buitenkant
STAN in Maastricht

Een stukje Berlijn in Maastricht

Iedere STAN locatie is een hoofdstuk uit het reisverhaal van Stan. In Maastricht wordt de gast meegenomen op zijn reis naar Berlijn. Iets wat je onder andere ervaart door de hippe vibe van het restaurant én de vegan pretzel bratwurst die als special op de menukaart staat. Net als in Berlijn is ook Stan Maastricht niet strak & gestyled en is er volop ruimte voor ontdekking. Wie rondkijkt ziet details zoals reisschatten en de neonverlichte ‘Wunderbar’ bar waaraan je mocktails en cocktails kunt drinken, als knipoog naar deze bruisende stad.

STAN_Maastricht_Wunderbar
Wunderbar STAN in Maastricht

Rebranding en duurzame keuzes 

Eind 2021 onderging STAN (voorheen Stan&Co) een uitgebreide rebranding. Op de vernieuwde menukaart vind je veel shared dining gerechten waarvoor Stan zijn inspiratie haalde tijdens zijn vele reizen over de wereld. Daarnaast speelt het maken van bewuste duurzame keuzes een grote rol. Zo staan er ook veel plant-based gerechten op de menukaart. Bij STAN kun je terecht voor een gezond ontbijt of lunch. In de avond is het STAN geopend om te dineren of voor een avond met muziek en dans. 

Licht en geluid en installatie: dEP de Sfeerontwerpers

STAN_Maastricht_Sfeer
Artikel delen