Restaurant Beso by Simonis in Scheveningen van familie Simonis geopend

Restaurant Beso by Simonis in Scheveningen van familie Simonis geopend

Familiebedrijf Simonis heeft haar achtste restaurant (na onder andere Catch en Encore) geopend: Beso by Simonis in Scheveningen. Het Spaans georiënteerde restaurant is naast de visafslag te vinden en aan het roer staan Naomi en Alain Simonis. Opvallend is de open keuken, waar gasten aan kunnen eten en borrelen. Meer foto's van het interieur vind je onderaan het bericht. 

Foto's: Sharman Media
Licht en geluid: dEP

Spaanse gerechten in een nieuw jasje 

In het restaurant worden Spaanse gerechten geserveerd, maar dan in een nieuw jasje. Mede-eigenaar Alain Simonis: "De vernieuwing van Beso by Simonis zal het servicelevel en het internationale karakter van Spaanse restaurants omhoog krikken. Dat mist vaak nog in restaurants die deze keuken voeren."

*Tekst gaat verder onder de foto

Beso by Simonis LaagRes-35 groot-1

Internationale uitstraling 

Het restaurant heeft een internationale uitstraling, bevindt zich naast de visafslag en bevat 160 zitplaatsen - het terras heeft 120 plaatsen. Op de begane grond is een grote open keuken waar mensen aan kunnen eten of borrelen.  De naam betekent ‘kus van Simonis’ in het Spaans.

Simonis is een familiebedrijf met liefde voor vis. Wat eind negentiende eeuw begon als een palingrokerij is nu uitgegroeid tot meerdere vis(speciaal)zaken, inmiddels onder leiding van de vierde generatie.

Beso by Simonis - LaagRes-12 groot-1 Beso by Simonis-23 groot-1
Beso by Simonis LaagRes-44 groot-1 Beso by Simonis-39 groot-1
Beso by Simonis-16 groot-1
Beso by Simonis LaagRes-36 groot-1 Beso by Simonis-43 groot-1
Beso by Simonis - LaagRes-9 groot-1
Beso by Simonis LaagRes-22 groot-1 Beso by Simonis-14 groot-1
Artikel delen