Restaurantketen De Beren opent in Nederweert: eerste locatie in hotel

De Beren - Nederweert - Header

Restaurantketen De Beren opent in Nederweert: eerste locatie in hotel

Restaurant De Beren opende op 23 mei haar deuren in Hotel Rosveld te Nederweert. Dit is de eerste vestiging van De Beren die zich in een hotel bevindt. Gasten kunnen hier terecht voor zakelijke bijeenkomsten, informele borrels, lunches en diners. Franchisenemer is Sanne Cox van Cox & Co familie, waar onder andere Piet Friet, Schnitzelparadies en Markt 10 onderdeel van zijn.

Franchisenemer Sanne Cox vertelt over de zaak: "Nederweert is een veelbelovende locatie voor restaurant De Beren. De plek is toegankelijk en het hotel had nog niet eerder een inpandig restaurant. Nu kunnen zowel hotelgasten, als gasten van buitenaf op een laagdrempelige manier genieten van onze gerechten en uitstekende service."

*De tekst gaat verder onder de foto van Sanne Cox (links) en de nieuwe vestiging van De Beren (rechts)

1 - De Beren - Nederweert - Lang 2 - De Beren - Nederweert - Lang

 

Waardevolle toevoeging

"De opening van De Beren in Nederweert is voor ons een mijlpaal en een spannende nieuwe stap", aldus Cox. "Met onze ervaring in de horeca zijn we ervan overtuigd dat we een geweldige toevoeging zullen zijn aan de restaurant-scene van Nederweert. We kijken er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen en ze te laten genieten van onze heerlijke gerechten en gastvrijheid waar De Beren al zo lang bekend om staat." De eerste zaak van de keten die Cox opende was De Beren Roermond in 2019. De vestiging in Nederweert is dus de tweede.

*De tekst gaat verder onder de foto

2 - De Beren - Nederweert

Over De Beren

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot een horecaformule. De Beren heeft ruim 48 restaurants en en 32 bezorgrestaurants door heel Nederland verspreid.

Artikel delen