Sterrenrestaurant De Kromme Dissel on tour

Sterrenrestaurant De Kromme Dissel on tour

Op zondag 8 november 2020 komt het gehele team van sterrenrestaurant De Kromme Dissel met een unieke Michelin pop-up beleving naar Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende. Deze exclusieve ‘De Kromme Dissel on Tour’ betreft een avondvullende beleving en arrangement inclusief een 5-gangen sterrendiner.

Exclusieve beleving tijdens on Tour

Al sinds 1968 wordt er in de oud Saksische boerderij in Heelsum met veel kennis, liefde, creativiteit en gevoel dagelijks, onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen, gewerkt aan een onvergetelijke beleving voor iedere gast. De keuken van restaurant De Kromme Dissel wordt al vele jaren geroemd om haar stabiele kwaliteit en vernieuwende smaken. Daarbij zorgt maître sommelier Ronnie Brouwer voor een extra dimensie tijdens elke gerecht door het serveren van een selectie passende wijnen die zorgvuldig zijn samengesteld.

Compleet arrangement van De Kromme Disselchef de kromme dissel sterrenrestaurant

Om iedereen kennis te laten maken met deze bijzondere smaakbeleving krijgen gasten de unieke kans om deze Michelin beleving te zien, ruiken, voelen en proeven tijdens ‘De Kromme Dissel on Tour’.

Er is een exclusief ‘De Kromme Dissel on Tour’ Arrangement samengesteld. Dit arrangement betreft een avondvullende beleving waarbij het team alle gasten volledig in de watten zal leggen met een compleet arrangement inclusief een 5-gangen sterrendiner op top niveau en overnachting in Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende (Noord-Brabant).

Geïnspireerd door seizoensproducten

Het verrassende 5-gangen diner met spectaculaire gerechten, wordt gekookt vanuit een klassiek Franse basis, modern en internationaal, geïnspireerd op de mooiste producten die het seizoen levert. Een inspirerende avond waarbij gasten kunnen proeven van de gastvrijheid, voortreffelijke gerechten, wijnen en muzikale omlijsting. Kortom, een unieke smakelijke beleving voor heerlijke herinneringen. Het arrangement kost €180,- per persoon.

Een spannend jaar...

Het jaar 2020 betreft door alle gebeurtenissen een bijzonder, maar voor het team van De Kromme Dissel een extra spannend jaar. Begin van het jaar mocht het team in het DeLaMar Theater te Amsterdam voor de 49ste keer de felbegeerde Michelinster in ontvangst nemen.

In 2021 voor 50ste jaar Michelinsterrestaurant

Of Michelin komend jaar voor het 50ste jaar op rij de ster aan De Kromme Dissel toevertrouwd, blijft tot januari 2021 nog even spannend. Als het team erin slaagt om de felbegeerde Michelinster in bezit te houden, zullen de champagne flessen poppen. 50 jaar oprij is daarmee de langste aaneengesloten periode in Nederland en een zeer bijzondere en unieke prestatie te noemen.

De Kromme Dissel in Heelsum

Uiteraard zijn gasten ook van harte welkom in restaurant De Kromme Dissel in Heelsum. Het sterrenrestaurant is geopend voor het diner van dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur en serveren een lunch op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur, en is gevestigd op de Klein Zwitserlandlaan 5, 6866 EP in Heelsum.

Artikel delen