Restaurant Hudson Bar & Kitchen opent tiende locatie in Pijnacker

Restaurant Hudson Bar & Kitchen opent tiende locatie in Pijnacker

Restaurant Hudson Bar & Kitchen heeft een nieuwe locatie in het centrum van Pijnacker geopend. De casual dining-restaurantketen is gevestigd in een monumentaal pand, waar eerder restaurant Tante Boefie zat. Het is de tiende locatie (o.a. 3x Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Leiden) van de keten, die bekendstaat om z’n stoere en urban look.

Foto's: Victor van Leeuwen

Het nieuwe restaurant heeft een eigentijdse facelift ondergaan. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. Eyecatchers zijn zes gigantische stalen kroonluchters die de diepte van de zaak accentueren. Een stukje nostalgie van het pand is teruggebracht in de naam aan de buitenkant, die in hetzelfde lettertype zijn aangebracht als de belettering in 1926.

Stoere sfeer en indeling

De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen volgens de eigenaren denken aan hippe restaurants in New York. Het restaurant biedt 150 zitplaatsen voor lunch en diner, variërend van knusse ronde zitjes tot lage en hoge tafels voor grotere gezelschappen. Maar gasten kunnen ook aan de ruime bar plaatsnemen voor bites, borrels of diner. Er is een aparte living room voor vergaderingen en private dining.

Hudson Pijnacker
Restaurant Hudson Bar & Kitchen in Pijnacker

Taste of New York

Op de menukaart vind je Amerikaanse foodclassics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Steaks, Wraps en de Hudson Burgers. Daarnaast is er een uitgebreide lunchkaart met gerechten als Philly Cheese Steak Sandwich, Healthy Toast met Smashed Avocado, Chicken Club en salades. Verder is er een uitgebreide borrelkaart, met barbites en signature cocktails.

Hudson Pijnacker Hudson Pijnacker


Uitstel opening

De opening van Hudson in Pijnacker stond in 2023 gepland, maar liet wat langer op zich wachten, zegt mede-eigenaar Niels van Buuren. “De monumentale bestemming van het pand had wat meer voeten in aarde dan vooraf bedacht. We zijn extra met het team gaan trainen en hebben ze gedeeltelijk bij andere Hudson-vestigingen onder kunnen brengen. We kijken nu vooral vooruit en hebben enorm veel zin om iedereen kennis te laten maken met Hudson.”

Hudson Pijnacker Hudson Pijnacker
Artikel delen